logo 💟 Prezențe online cu personalitate create pas cu pas pentru a crește impactul și spori profitul www.virtualinfo.ro Carmen Șerdean
📱0723 170 445

Să punem lucrurile în mișcare

Poate ești la început de drum în ce privește antreprenoriatul, munca pe cont propriu și tehnologia. Poate le-ai explorat de ceva vreme dar încă lucrurile parcă nu se îmbină și te copleșesc. Dacă a venit momentul pentru a schimba ceva pentru a putea avansa, iată cum eu te pot susține


  • Consiliere

    Un serviciu creativ cu program flexibil pe bază de abonament. Dacă lucrurile nu sunt foarte urgente poți alege abonamentul lunar domol de 100 lei pe lună. Dacă vrei să lucrăm mai intensiv atunci abonamentul accelerat de 200 lei pe lună e pentru tine. Modul de colaborare e prin email, telefon, skype sau față în față în Cluj-Napoca.

  • Implementare

    Dacă vrei să îți pui pe picioare site-ul, blogul, lista de abonați, conturile sociale și ai nevoie de ajutor la partea tehnologică, unde am competențele necesare te pot ajuta cu partea de implementare. În funcție de ce e de făcut tariful e pe oră sau pe proiect. Nu sunt as IT, plusul de valoare vine din împletirea domeniilor economic, informatic, psihologic.

Focusul meu în ceea ce fac este să amenajez spațiul virtual (fie el site, blog, email, cont social) într-un loc reprezentativ pentru tine, primitor pentru vizitatori, de impact pentru cei interesați și profitabil pentru afacerea ta.

BONUS sporirea competențelor tale de bază în utilizarea mediului online :)

* Fiindcă ador să dau mai departe ceea ce și pe mine mă ajută în activitate

💟 www.virtualinfo.ro
carmen.virtualinfo@gmail.com
SC VirtualInfo SRL J12/3283/2004 CUI 16754515
Cluj-Napoca Romania